Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Vlax Date: Apr 24, 2012 7:23am
Forum: movies Subject: Re: new video/audio player + "specific audio file"

I'm trying to use the feature to include a specific audio file; as the audio help page says:

[iframe src="http://archive.org/embed/jj2008-06-14.mk4/jj2008-06-14d2t04.flac" width="500" height="30" frameborder="0"]

using this (obviously with the correct < >) it shows correctly the player for a single file; but it's not working for my item (http://archive.org/details/WarscapeSonata), player it's not showing anything:

[iframe src="http://archive.org/embed/WarscapeSonata/WarScapeSonata_Detenido-en-posesion.mp3" width="500" height="30" frameborder="0"]

even if you try to use another file from the same example item (http://archive.org/details/jj2008-06-14.mk4/), player it's not showing anything:

[iframe src="http://archive.org/embed/jj2008-06-14.mk4/jj2008-06-14d2t01_vbr.mp3" width="500" height="30" frameborder="0"]


-------------

My browser test results:
Do we think: you have loaded jwplayer? ... yes

...jwplayer parsed properly? yes

...you have flash? false

...alternate hasFlash() check? no

This appears to be your agent string: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0 Iceweasel/11.0

extracted filename: /download/camels/camels.mp4

flashCanPlay() result: true

best we can tell, you see a [Play] style button above. If *NOT*, please contact info@archive.org with subject like "from forums: tell tracey cant see play style button in test"

Trying embed of: flash (only), default skin, mp4 only, minimal, autoplay: